Şehit Zeki Dağ İlkokulu

Vizyon: Huzurlu gelecek, güvenli yaşam, adil bir düzen, teknolojiyi eline almış ve geliştirmiş bir toplum, sağlıklı bünyeler, yardımsever zihniyet, doğru, dürüst, çalışkan, üretken ve sanatsever bir nesil.

Misyon: 1- Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek. 2- Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düĢünme gücüne, geniş bir dünya görüĢüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası : Dört birincilik, bir üçüncülük Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası : İki ikincilik, iki üçüncülük

Saatler: Ders Başlangıç Saati : 08.30 Ders Bitiş Saati : 12.20
Isınma: Merkezi Sistem Klima
Servis Bilgisi: Öğrenci servisi çalışmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3222620607

WEB - https://sehitzekidagilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gürselpaşa Mahallesi 75125 Sokak No5 Şehit Zeki Dağ İlkokulu Seyhan/ADANA

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Araçla 15 dk.