GURUR TABLOMUZ!

Seyhan-Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasına katılan öğrencilerimiz elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandırdı.

TEBRİKLER-TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR!

09.05.2023 298

9 Mayıs 2023 Salı günü ilkokul grubuna yönelik Şehit Yunus Uğur Ortaokulu Fuaye Salonunda 9.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilen Seyhan Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasına okulumuz öğrencileri Q-bitz, mangala, equilibrio, pentago ve küre olmak üzere beş farklı oyunla katılım gösterdi.

Turnuva sonunda Q-bitz, equilibrio, pentago ve küre oyunlarında öğrencilerimizden gelen ilçe birinciliği derecesi bizlere haklı bir gurur yaşattı.

Seyhan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında ilçe birinciliği derecesini alarak okulumuzu temsil etmek üzere Adana- Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz ve derece aldıkları oyunlar şu şekildedir:

*** Q-bitz oyunu ilçe birinciliği ödülü alan öğrencimiz : Hüseyin Demir DOĞAN ( Sınıf/Şube ve Sınıf Öğretmeni: 4/D- Mehmet GENÇ)

*** Equilibrio oyunu ilçe birinciliği ödülü alan öğrencimiz : Elif Azra KUMTEPE ( Sınıf/Şube ve Sınıf Öğretmeni: 4/E- Başak BORAN)

*** Pentago oyunu ilçe birinciliği ödülü alan öğrencimiz : Mehmet Çınar ÖZTÜRK ( Sınıf/Şube ve Sınıf Öğretmeni: 4/E Başak BORAN)

*** Küre oyunu ilçe birinciliği ödülü alan öğrencimiz : Mustafa Batın DEMİR ( Sınıf/Şube ve Sınıf Öğretmeni: 4/E Başak BORAN)

*** Mangala oyunu ilçe üçüncülüğü ödülü alan öğrencimiz : Enes BUGUTEKİN ( Sınıf/Şube ve Sınıf Öğretmeni: 4/B Çiğdem YALÇINKAYA)

Bizlere bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize, onları bu yarışmaya katılım için yüreklendiren sınıf öğretmenlerine, oyunlara dair egzersizlerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve her daim desteğimiz olan velilerimize teşekkürü borç biliriz.

09-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-2023